Verkoop

Huis verkopen in Zwolle?


Je huis snel en voor de beste prijs verkopen
Het huis verkopen waar je jarenlang zo fijn in hebt gewoond. Waar je aan geklust, gespijkerd en gepoetst hebt, waarschijnlijk met het nodige gevloek daarbij. Jóuw huis verkopen. Dat is niet niks. Wij helpen je jouw huis snel en voor een goede prijs verkopen. Zodat jij met een goed gevoel jouw volgende stap kunt zetten. Jouw huis is bij ons in goede handen.

De best verkopende makelaar
Wij verkopen huizen en appartementen in Zwolle en omstreken.. Dankzij ons grote netwerk kennen wij voldoende kopers in de markt. Van Zwolle tot Deventer, en verder. Grote kans dus, dat we jouw koper al kennen. En anders gaan we voor jou naar hem op zoek.

De beste verkoopprijs
Je wilt jouw huis graag voor een goede prijs verkopen. Daar kunnen wij je mee helpen. Als makelaar weten we precies wat er gebeurt op de woningmarkt. Schakel je ons in, dan gebruiken wij onze marktkennis om voor jou de beste verkoopstrategie en de beste vraagprijs te bepalen. Om veel reacties voor je te genereren. En om scherp voor je te onderhandelen. Zo bereiken we voor jou het beste resultaat!

Zo helpen we jouw huis verkopen:
  • gratis waardebepaling van jouw huis
  • persoonlijke verkoopstrategie
  • uitgebreid netwerk: wij kennen jouw koper!
  • de beste positie op Funda
  • gerichte promotie op social media
  • hoge kwaliteit foto’s en standaard video
  • de best mogelijke verkoopprijs
  • no cure, no pay en géén intrekkingskosten
Helpen we niet? Dan betaal jij niet.
Jou helpen is ons doel. We zijn ervan overtuigd dat we dat goed kunnen. Daarom werken we op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat je niets betaalt, totdat jouw huis echt verkocht is en je bij de notaris zit. Ook kennen we geen intrekkingskosten, mocht je gedurende de verkoop van gedachten veranderen. Een kwestie van meedenken, vinden wij. Wij luisteren, leven mee, begrijpen en helpen.

Vertel ons meer over jouw situatie.
Voordat je jouw huis aan ons toevertrouwt, komen we vrijblijvend bij je langs. We willen graag jouw verhaal horen. Zo kunnen we je het beste helpen. Wil je meer weten over de woningmarkt? Of over hoe we je huis succesvol kunnen verkopen? We vertellen het je. Wij zorgen ervoor dat jij jouw huis snel, met een goed gevoel én voor de beste prijs verkoopt.

Maak een vrijblijvende afspraak
Wil jij ook zorgeloos je huis verkopen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Vul het onderstaande formulier in of bel ons. We helpen je graag! Een afspraak in de avonduren is voor ons geen enkel probleem.

 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring